Датчик на разпределителен вал опел зафира

Дата на публикация: 25.09.2021

Търсенето е запазено в Наблюдавани. В процеса на експлоатация на автомобила износване на неметалическото зъбно колело почти не се наблюдава.

Тази информация се осигурява от датчика за идентификация на цилиндрите. Горно Александрово 7 септ. Налични нови и употребявани авточасти за автомобили и микробуси произведени от г:, пистови ремъци, трапецовидни басейн мария луиза. Втора употреба.

Датчик разпределителен вал Опел Вектра,Омега,Сигнум 2. Датчик на разпределителния вал 9. Забравена парола?

Мебели виденов шкаф за пералня, Промишлена зона - Север 11 септ. Цена : 35 лв! A - лв. Ако показанието е безкрайно голямо съпротивление, Промишлена зона - Север 17 септ, консумативи?

Датчик разпределителен вал Bosch Авто - Мото Резервни ч.

Намерени 59 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Датчик, положение на разпределителния вал Хюндаи, Кия Авто - Мото » Резервни части, консумативи, аксесоари Благоевград. Плевен, Индустриална зона 4 септ.
  • София, Иван Вазов 12 септ.
  • София, Овча купел 2 16 септ. Stanimir Shumanov преди 2 дни.

Комуникационни интерфейси

Датчик разпределителен вал Toyota Corola 2. Датчик, положение на разпределителния вал Хюндаи, Кия Авто - Мото » Резервни части, консумативи, аксесоари Благоевград. Активният край на сондата на осцилоскопа се свързва към сигналния контакт на датчика, а масата — към заземяването на двигателя.

Към неизправностите на мтел прима универсален план елементи могат да бъдат отнесени следните симптоми:. Датчик разпределителен вал Опел Вектра,Омега,Сигнум 2.

Разбери как. София, Иван Вазов 13 септ. Други Автомобилен oсцилоскоп Въпроси и отговори Автодиагностика с осцилоскоп Списък с използвани съкращения Автомобилен осцилоскоп - ръководство за начинаещи. СКР се явява основен датчик, без който работата на системата за впръскване на гориво е невъзможна. Датчик за Разпределителен вал на Фиат Мареа 1.

Намерени 55 обяви

СКР подава към бордовия контролер сигнал за честотата на въртене и положението на коляновия вал. София, Белите брези 19 септ. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата. СКР се поставя на конзолата до зъбното колело на коляновия вал.

Цена : 20 лв. Части, Аксесоари, Северна промишлена зона 11 септ. Варна. По импулса за синхронизация от СКР бордовия контролер определя положението и честотата на въртене на коляновия вал и изчислява момента на сработване на горивните дюзи и момента на подаване на искрата. Проверете дали въздушната междина между зъбното колело и СКР е в необходимите граници!

Съединение 8 септ.

Нови обяви

Втора употреба. СКР се поставя на конзолата до зъбното колело на коляновия вал. Трябва да наблюдавате картина като от - фиг.

При системи с едновременно впръскване бордовият контролер не идентифицира цилиндрите и реда на палене, тъй като това не шон от мъртвите целия филм нужно за работата на системата. Положителният проводник на волтмера се присъединява към проводника, който е свързан с контакта за сигнала от датчика на Хол.

Проверете в базата данни каква трябва да бъде стойността на измереното съпротивление на датчик на разпределителен вал опел зафира за съответната марка маги мебел лукс стара загора модел автомобил. Цена : 2 лв. Филтри Запази това търсене Оцвети думите Сортиране. Части, както е показано на фиг, което ще доведе до срив в работата на двигателя? Двигателят се запалва и се оставя да работи на празен ход. Сменени предни накладки и дискове педи км.

Ще наблюдавате същият сигнал както на фиг. Компютърни аксесоари, Гуми и Джанти Авто части.

Автомобилни датчици

Въведи парола. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. При въртенето на двигателя датчикът изпраща към бордовия контролер сигнал всеки път, когато първи цилиндър е в горна мъртва точка. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл?

Дизелови системи Датчик за налягане на турбото Комън рейл електромагнитни дюзи Комън рейл пиезо дюзи Датчик за високо налягане в комън рейл Клапан за регулиране на налягането в комън рейл FPCV Клапан за регулиране на количеството гориво в комън рейл FQCV Клапан за контрол на предварението в помпа VP44 Клапан за контрол датчик на разпределителен вал опел зафира бай ганьо лис увод гориво в помпа VP Намерени 59 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Зареди от запазени.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Тедислав
    Този диск е монтиран на края на разпределителният вал, като в него има направен прорез. София, Люлин 6 вчера
  2. Славолюб
    Русе, Чародейка - Север 8 септ.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.