Препарат за почистване на дпф филтър

Дата на публикация: 15.09.2021

Давате ли някаква гаранция след изчистване на филтъра DPF Отговор. Добавка за дизел - почистване на дизеловата горивна уредба и дюзи за л. Астра, произведен г.

Една опаковка l ,третира 75 л бензин. Питата на филтъра да няма дълбоки вдлъбнатини, дупки или корозия. Преди употреба разклатете добре.

Към момента от всичко извършено автомобила продължава да е с намалена динамика. Отделно, в същото време премахва и първопричината за образуването на задръстващите частици сажди, като прочиства активно и смазва горивно-инжекторната система - възстановява правилното впръскване на горивото в цилиндрите. Произведена във Франция и парфюмирана с аромат на новогодишен коктейл.

Трябва да е ясно че когато се запуши ДПФ филтъра това не е без причина. Превишаване на дозировката или по честата употреба не води до повреда на мотора. Докладвай за нередност Опишете завод метал варна карта в страницата Изпрати. These cookies do not store any personal information. Консумация: мл.

Извършвме ремонти на системи за впръскване на AdBlue и почистваме инжекторите за впръскване.
  • Предимства: Надеждно спира течовете от скоростни кутии и диференциали Поддържа уплътненията и семерингите еластични Предотвратява оксидацията на маслото Добавете в маслената система на ръчната скоростна кутия. Здравейте, закупих хонда дизел 2,2 црв година преди 4 месеца.
  • It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

Проблемът със запушените ДПФ филтри

Резултат от химическата реакция са безвреден азот N2 и водна пара H2Oизлизащи от ауспуха. Астра, произведен г. Време на действие: По време на експлаатация. За всички дизелови и турбодизелови двигатели.

Операцията се повтаря 2 или 3 пъти.

Добавка за дизелово гориво Xenum UltimaxDiesel. Bardahl - Промиване на двигатели. Запалете двигателя и го оставете да работи 30 минути на ниски обороти? Така намалява разхода на гориво. Оптимизира емисионните стойности за изпитване и качеството на работа на двигателя. Разфасовка: ml бутилка.

Добавка AdBlue Mercedes Original 10 литра.

Някои въпроси, които си задаваме

Намалява вредните емисии. Изпразнете охладителната система и напълнете с чиста вода. Тя позволява да се повиши ефективността на работата на блока и по този начин да се подобри производителността и студен старт, като същевременно се намали разхода на гориво и количеството на замърсителите.

Тестваме ги по пълна , специална програма прпоръчана от завода производител.

Научете повече за RaceChip. Мисля. Благодарен бръчки около устните съм за съвет. При проблемни случаи използвайте с почистващата машина Power Clean Premium. Приложение: Добавете към пълен резервоар 1 флакон мл на всеки км. Това е първият въпрос на всеки клиент. Прочетох и съм съгласен?

Разфасовка ML Добавка подобрява изгарняето и повишава цетановото число. Забавя кристализирането на парафините. Обърнете флакона; 2. Стабилизира ниските обороти.

Ефикасността на продукта зависи от качеството на горивото. Работи най-добре с вискозитет 75W Да не се добавя към високо октанов бензин. Проверяваме и Почистваме инжеккторите всяка година по същото време стара загора впръскване на AdBlue. Премахването на DPF,FAP филтъра за твърди частици е необходимо когато вече той е достигнал края на живота си и възпрепятства нормалната работа на автомобила,поради неговата висока стойност повечето собственици на автомобили търсят начини за неговото изключване,единствения начин е той да се изключи софтуерно и да се премахне хардуерно?

Да не се превишава нивото на маслото. Важно е двигателят да е топъл работна препарат за почистване на дпф филтъркогато предприемете процедурата. Затова ние започнахме да предлагаме услугата почистване на DPF филтри и катализатори.

Още Добавки

Възможно ли е при вас тестване и почистване на филтъра. Приложения: Рали, пистови, драг, планински, оф-роуд състезания. Той е абсолютно безопасен за употреба, тъй като твърдите въглероди и смоли не се засягат и продуктът не съдържа хлоринирани разтворители.

Добавка за предпазване на турбото Bardahl. Избягва образуването на ръжда и на отлагания. Твърдят, че HyundaiTerracan 2.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Амория
    Добавка за дизел — дюзи, помпи, системи Complex Diesel System Cleaner Този продукт на новите технологии доказа и в практиката своята ефективност, с нарастващи покупки потребителите продължават ежедневно да му дават високата си оценка.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.