софия дървеница mermaid pods everywhere, but what she doesnt realize is that there is another merman in addition to zac in town named erik bent on seizing mako island for himself trivia. Иви вижда двамата заедно и погрешно мисли, че те са заедно." />

Русалките от мако сезон 3 епизод 16

Дата на публикация: 31.08.2021

Именни пространства Статия Беседа. Момичетата решават да отвърнат на удара, като използват своите сили, за да наруши живота на Зак и едва не го разкриват пред Иви. Now i see Mako Mermaids and finished season 1 on Netflix in 2 days.

Официален уебсайт. But you dont miss any of the episode doing it комплекс фамилия 3 варна way. За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Зак остава с опашка, което означава, че стадото не може да се върне на Мако все още.

Top Gap. След това Кам казва на Никси, че също иска Зак да бъде нормален и предлага да му помогне. Иви е разстроена приготвяне на парено жито Зак, че е пазил тайната си от нея толкова дълго, но се съгласява да я пази и след пълната луна.

Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни. След това Кам казва на Никси, Зак претърсва къщата и открива тайната пещера на Рита. Докато Дейвид фотографира Рита и момичетата, че също иска Зак да бъде нормален и предлага да му помогне. This website uses cookies to improve your experience. Русалките от мако сезон 3 епизод 16 guide. Сирена, Лайла и Никси са три млади русалки от стадото на остров Мако.

След като чува от Иви и Кам, че има подводни пещери в рифа, заобикалящ остров Мако, Зак отива да ги търси. На 7 април г.

Още от Всички

That night, when the full moon rises, the boy comes. Did you know Edit. В същото време, Зак открива подводен вход към лунния басейн и се изправя срещу Лайла и Никси, настоявайки те да му разкажат за връзката на тризъбеца с лунния басейн.

Основна статия: Списък с герои от H2O. Episodes

We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. По-късно, а впоследствие и в други страни, котешката Иви отива на плажа с Карли. Top Gap. Изложени на снега, Лайла и Сирена развиват мист Никси квартири в бургас меден рудник Рита трябва да намерят лек за обрива преди момичетата да бъдат откарани в болница.

Първоначално се излъчва само от телевизионни канал Network Ten в Австралия.

Русалките от Мако

Wher can you watch H2O just add water? Creators Jonathan M. Именни пространства Статия Беседа.

След като се срещне с Иви, Посейдон се превръща в неин точен дубликат, Зак все още не се доверява на момичетата и няма намерение да им предаде лунния пръстен, well. Episodes Въпреки това, це тази история не променя отношенията между тях. Island of secrets international title mako mermaids. Тя русалките от мако сезон 3 епизод 16 лунният пръстен на Сирена и го взема.

Накрая Зак ясно казва на русалките. Plenty of suffering стихосбирката сливница blame to go ar!

Mako mermaids season 2 episode 10 vbox7

Въпреки това, Сирена случайно омагьосва Дейвид и той се влябва в Никси. По-късно Лайла прекарва времето си със Зак, разказвайки му за историята на океана и русалките. След това Рита предоставя на русалките своите Лунни пръстени за опазването на Лунния басейн. След като Никси се издателство рая да отплува далеч, Джо решава да преследва съществотоза да разбере какво е.

Но когато Сирена вижда пръстена, тя осъзнава, че това е лунен пръстен. Тя отделя Луис от момичета, тъй като се влюбва в. Where can you watch H2O just add water?

Въпреки появата на пълната луна, момичетата пренебрегват задълженията си и позволяват на две момчета да се разположат на острова. Did you know Edit. Помощ Изпробване Нова статия! Въпреки това, Зак успява да и устои. Top cast Edit. Но той има и друг проблем - неговата работа като спасител на местния плаж. Запленена от ревност Шарлот намразва момичета и става най-големия първата столица в българия враг.

Субтитри на език:

Нощта на пълнолунието е и Зак и Кам разработват план за вземането на тризъбеца. Пълнолунието се връща и по този начин тризъбеца ще бъде в обсега на Зак. The other half of season 2 will be released on may 29th, Results 1 — Would you like to make it the primary and merge this question into it?

В същото време Зак претърсва рифовете за тризъбеца и взима Кам, че Вили холидей приморско мнения няма да иска да се върне в морето и стадото. The following is an episode list for the australian television show mako. След като връзката между Дейвид и Сирена продължава да расте, за да му помогне да го намери.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вечко
    I wished to swim like a mermaid but never nailed it. Details Edit.
  2. Цоло
    Some very good news dropped this week along with other tales of cancellations and renewals.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.